Cauta
 Producatori
Selectati produsele in functie de producator
Numatic (44)
Jofel (1)
Buzil (18)
Heute (19)
Vermop (44)
 Colaborare
Cum devin distribuitor local Higiene Lacroix?
 Produse dorite
Lista este goala
 Login
Abonare newsletter
Nume
Email

 Producatori

Numatic

Compania Numatic a fost fondata in anul 1969 in Anglia, an in care a produs si primul model de aspirator comercial. Numatic produce o gama larga de echipamente si accesorii pentru curatenie precum: aspiratoare profesionale pentru praf si lichide, aspiratoare cu spalare, masini pentru spalarea pardoselilor, monodiscuri pentru lustruirea si polisarea pardoselilor, precum si carucioarele profesionale pentru curatenie.

Brabantia

Marca Brabantia este prezenta la nivel mondial, compania avand fabrici de productie in mai multe locatii din lume si anume: Belgia, Anglia, Olanda, Letonia si China. Brabantia ofera produse de calitate superioara destinate depozitarii deseurilor: cosuri de gunoi pentru interior, din inox, cu pedala sau cu senzor, cu capac retractabil sau sistem click-clack.

Jofel

Grup international specializat in fabricarea si distributia de sisteme profesionale de igiene si curatenie. Brand foarte cunoscut, prezent in mai mult de 80 de tari, in 5 continente. Produsele marca Jofel distribuite si in Romania: uscatoare de maini, dozatoare de sapun, dispensere pentru hartie, cosuri de gunoi pentru interior si pubele.

Buzil

Cu o experienta de peste 100 de ani in domeniul producerii de detergenti si solutii profesionale pentru curatenie, compania Buzil din Germania este una dintre cele mai avansate intreprinderi chimice din Europa. Buzil ofera o gama completa de produse destinate curateniei profesionale in spatii industriale, bucatarii profesionale, cladiri de birouri, spitale si nu numai. Fie ca este vorba de curatare sau intretinerea diverselor tipuri suprafete, produsele marca Buzil sunt foarte eficiente si calitative.

Heute

Compania Heute Germania, cu o traditie de peste 100 de ani, este producatorul numarul 1 in Europa pentru masinile de curatat si lustruit pantofi. Aparatele sunt destinate atat utilizarii profesionale, in spatii comerciale, office si hoteluri, cat si pentru utilizare in santiere si medii industriale diverse.

Squill Chemicals

Squill Chemicals furnizeaza detergenti si sapunuri lichide de uz profesional general, produse chimice pentru curatenie de calitate europeana precum solutii alcaline, acide, odorizanti, solutii de curatare si intretinere a suprafetelor, dezinfectanti, saci menajeri, etc.

Vermop

Avand mai bine de 90 de ani experienta in fabricarea si distributia de produse profesionale pentru curatenie, Vermop este unul dintre cei mai inovativi si longevivi producatori din domeniu. Vermop este sinonim cu calitatea, eficienta si durata lunga de viata a echipamentelor si sistemelor pentru curatenie. In cautarea unor produse care sa satisfaca exigentele calitate-pret ale pietei, Higiene Lacroix a decis sa colaboreze cu Vermop.

Prima pagina
|
Produse curatenie
|
Producatori
|
Despre noi
|
Contact
|
Termeni si conditii
|
Harta site
|
© Copyright 2006-2019 Higiene Lacroix